Масовий голод та природні катаклізми: що чекає на світ у 2025 році за передбаченням Ванги?

Відома болгарська ясновидиця багато говорила про те, що станеться в майбутньому

Страшні катаклізми та криза в США

Згідно з пророцтвами Ванги, США зіткнуться з серйозною економічною кризою - жити в кредит уже не вийде. Через це багато людей залишаться без дому, їм доведеться виїжджати в інші країни.

Також Ванга бачила, що практично одночасно з економічною кризою катаклізми почнуться і в природі - у Тихий океан впаде величезний астероїд або під водою станеться землетрус. Через це частина Америки піде під воду.

Глобальне потепління і відсутність води

Усі передбачення Ванги рано чи пізно «впираються» в ризик екологічної катастрофи, пов'язаної з глобальним потеплінням. Через це частіше відбуватимуться землетруси, повені, виверження вулканів та інші природні катастрофи, до яких людство ще не готове. До 2030-го року стане не вистачати питної води, через що почнеться масовий голод і війни за ресурси.

Китай стане наддержавою, а Європа розпадеться

Болгарська ясновидиця говорила, що Китай випередить США у військовій та економічній могутності, а його партнерство з лідерами світу призведе до змін на карті - одні держави перестануть існувати, в інших зміняться кордони.

Цікаво, що світова криза торкнеться Європи - Ванга передбачала навіть розпад Європейського Союзу.

Причиною цього будуть військові конфлікти всередині, між країнами, а також різні політичні, економічні та релігійні стратегії.

 

У результаті з Європи люди тікатимуть від безробіття, але в пошуках більш стабільних і сприятливих умов для життя.

Пророцтва Ванги на 2025 рік були не тільки про погане, а й про хороше. Провидиця вважала, що якраз до цього часу науковці навчаться лікувати багато захворювань, як-от рак чи Альцгеймер.

Також уперед зроблять крок і нанотехнології, що дадуть змогу вивести штучний інтелект на новий рівень. Це дасть змогу вирішити завдання, які зараз здаються неймовірно складними для людства.

Коли закінчиться війна в Україні на думку Ванги? 

Передбачення Ванги про війну не були точними - вона однозначно бачила конфлікт в Україні, але вважала, що війна триватиме не довше ніж два роки. Це означає, що до кінця 2024 року все має закінчитися.

До того ж багато біографів ясновидиці згадують фразу «Коли на трон зійде Восьмий» - її вимовляла Ванга, якщо в неї запитували, коли закінчиться війна в Україні. Хто такий цей «восьмий» досі не відомо - найімовірніше, сенс пророцтва ми зрозуміємо вже після його виконання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень