«Маска для польоту»: у Рівному розганяють зраду про те, що нібито патрульні 20 хв «мурижили» жінку просто через маску (ВІДЕО)

«Не вірю» (с)

В інтернеті важко бути в чомусь певним; вигадані сентенції приписуються відомим людям, незрозумілі кадри супроводжуються емоційними текстами.

В результаті ми легко обманюємо себе та обманюємо інших, не до кінця розуміючи – що ж трапилося насправді.

Наприклад зараз Rivne_1283 публікує відео на якому нічого посутньо не відбувається: поліцейські розмовляють з жінкою, в кадрі ми також бачимо заправку WOG.

Голос за кадром каже:

В магазині ми бачимо людей без маски, дівчата, які є без маски. Їх поліція не чіпає.

 

Ось людина, яка зайшла купити маску, бо маска… не працювала. Поліція складає протокол.

https://www.instagram.com/p/CUUEHE-oV8v/

В описі до відео стверджується:

«Це була заправка на виїзді із рівного біля городище WOK. Мама зайшла купити маску та води, поліція була в середині і слова навіть їй не сказали, після вийшли на двір за нею і почали доставати і не відпускати нас їхати із за того що вона ввійшла в Wok без маски, вона сказала що щено її купила і без їх прозьби та будь яких запросів, ми відлітаємо і маска в мами порвалась і вона хотіла нову купити. Дотримували нас, не давали їхати, камеру свою не включали. І коли мама сказала давайте складати протокол як вони угрожали що зроблять, за те що без маски зайшла, вони відмовилися. І так тривало хв 20. Просто настільки обідно що вона сама маску купила тому що потрібно нам, а вони чекали поки вийде до автомобіля і тоді розпочали.»

Тобто виходить, що

Жінка на очах у поліції зайшла і купила маску, але ту маску не одягла.

Бо маска мала бути використана пізніше у Києві чи Львові в Аеропорту (люди кудись летять)

Не виключено, що патрульні навіть сказали жінці в магазині: «Одягніть маску», а та відмовилася чи знехтувала.

У будь-якому випадку,

Ми можемо сперечатися про саму логіку та доречність карантинних обмежень, але порушувати їх свідомо чи несвідомо – прямо на очах у поліції, вочевидь, все ж – не варто.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень