Маск знову обвалив курс біткоїна - одним словом

Це вже вдруге

Ілон Маск

Засновник компаній SpaceX і Tesla американський підприємець Ілон Маск знову одним постом у Twitter, а по суті, лише одним словом спровокував падіння вартості біткоїна, - повідомляє gordonua.com.

16 травня користувач Mr. Whale написав, що власники біткоїна наступного кварталу можуть розчаруватися, дізнавшись про продаж компанією Tesla біткоїн-активів.

 

Маск прокоментував цей твіт словом «Indeed». Подальше уточнення про те, що Tesla поки нічого не продала, не допомогло: біткоїн упав на 10% за вихідні, сягнувши нового тримісячного мінімуму.

За даними сервісу CoinDesk, 16 травня біткоїн коштував $49 442, а після твіту Маска уранці 17 травня курс становив $42 708. Станом на 19.50 біткоїн зріс у ціні до $43 009.
Попередній обвал курсу біткоїна Маск спровокував 13 травня, коли заявив, що Tesla не продаватиме свої електромобілі за криптовалюту.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень