Машині гаплик: водій Сергія Бабкіна потрапив у ДТП (ВІДЕО)

Аварія трапилась у Харкові

Фото з інстаграму виконавця
Фото з інстаграму виконавця

Водій Сергія Бабкіна, що возить сім'ю музиканта багато років, потрапив у серйозну ДТП у Харкові.

Як розповів співак у своєму інстаграмі, перед самою аварією Сашко (так звати водія) привіз його додому, після чого поїхав до себе. У його Toyota на світлофорі врізалась Honda. За кермом Хонди був п'яний водій. Удар був такої сили, що машину Олександра винесло на інший кінець вулиці.

Одразу після аварії приїхала поліція, яка сфотографувала документи обох учасників ДТП, та швидка (у водія музиканта була розбита голова).

«Сань, у мене таке відчуття, що міняють п'яного водія на тверезого!»

- Поки чекали слідчу групу, швидка забрала Сашка до лікарні зашивати голову. Натомість на місці ДТП Сашко залишив свого друга. Незабаром друг зателефонував і каже:  Після цього Сашка повернули на місце ДТП. Водія у Хонді вже не було. Жодного! Ні п'яного, ні тверезого! Слідчі дали Саші підписати папір, у якому там, де мали бути дані водія Хонди, стояв прочерк. Слідчо-оперативна група сказала, що з'ясовуватимемо, хто був за кермом, - розповів Бабкін.

Пізніше з'ясувалося, що на Хонді немає страховки, водій не виходить на зв'язок.

- Друзі, я в шоці! Це як сюжет з фільму! Як таке може бути?! Адже в цій Тойоті може бути будь-хто з нас! Наші діти! Доки це може продовжуватися!, - обурився співак.

Також він попросив відгукнутися підписників, які можуть йому допомогти у цьому питанні. До публікації він прикріпив відео з місця аварії.

Обережно, відео містить ненормативну лексику.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень