Марихуану у Рівному продавали «військові ЗСУ»

Точніше чоловіки, які видавали себе за військових

Співробітники Служби безпеки України викрили у Рівному організоване злочинне угруповання, учасники якого видавали себе за військовослужбовців Збройних Сил України.

Правоохоронці встановили, що до складу банди входили раніше судимі за кримінальні злочини місцеві жителі.

Зловмисники займались збутом психотропних речовин, переробленої вогнепальної зброї та незаконним видобутком бурштину-сирцю. З метою маскування протиправної діяльності учасники угруповання використовували військову форму одягу встановленого зразку.

Оперативники спецслужби затримали в обласному центрі трьох фігурантів справи під час збуту чергової партії метамфітаміну.

При обшуках за місцем їх проживання співробітники СБУ виявили велику кількість психотропів та марихуани, набої різного калібру, холодну зброю, а також бурштин-сирець. Вилучені предмети та речовини направлені для проведення експертизи.

Двом затриманим повідомлено про підозру у скоєнні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У рамках відкритого кримінального провадження за статтями185, 198, 263, 307, 309 Кримінального кодексу України тривають слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправних дій.

Операція з викриття зловмисників проводилась спільно з прокуратурою.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень