Маршруток буде більше і їх будуть «жорстко» штрафувати у Рівному

За порушення

З наступного тижня у Рівному побільшає маршруток. Міська рада дозволила роботу 5 маршрутів, а саме: 39-й, 45-1, 49-й, 53-й і 57-й.

Маршрутки виїдуть на дороги міста уже з понеділка. Як пояснює міський голова Володимир Хомко на зупинках Рівного все одно скупчуються люди, тож місто буде поступово збільшуватиме кількість маршруток.

Очільник міста також додає, що усе частіше у Рівному фіксують порушення карантинних норм у громадському транспорті. Тому його перевірятимуть рейдові групи, говорить Володимир Хомко:

Будемо несподівано заходити в автобус і дивитися, скільки пасажирів. Якщо виявимо порушення, то будемо штрафувати. А штраф – немалий. Зразу кажу.

Групи складатимуться із поліцейських представників управління транспорту та міської ради. Як додає Хомко, у Рівному покращується епідемічна ситуація, тож зараз важливо зберегти цю позитивну динаміку.

Зауважимо, що громадський транспорт в Україні заборонений, тож де-юре у Рівному діють спецперевезення. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень