Маршрутка №38 у Рівному з середи рухатиметься по-новому

Адже її маршрут розділили на дві частини

З мікрорайону Північний до школи №12 маршрутки рухатимуться так само, як і досі. Далі - половина маршруток їздитиме за тим же маршрутом, що й раніше. Друга половина звертатиме на вулицю Київську і рухатиметься вулицею Соборною через центр і біля нічного клубу "Лагуна" звертатиме на вулицю Дворецьку. Далі зверне до підприємства "Агроресурс", а звідти виїде на вулицю Басівкутську. Тобто рухатиметься назустріч другій половині маршруток.

Начальник міського управління транспорту і зв'язку Віталій Миронюк сподівається, що такий експеримент допоможе зменшити невдоволення городян на рух маршруток з центру до Басового Кута. Адже замість маршруток №№43 та 44, на постійне порушення графіків якими нарікають пасажири, вони зможуть доїжджати маршрутками №38.

За інформацією "Сім днів".  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень