«Марш волі» у Мінську розігнали силовики. Є затримані (ФОТО/ВІДЕО)

Сьогодні у столиці Білорусі протестувальники вийшли на традиційну недільну демонстрацію.

Так, 6 грудня у Мінську проходить Марш волі, вимоги учасників якого – незмінні: вони виступають за проведення нових і чесних президентських виборів у країні.

Від самого ранку у місті чимало військової техніки і силовиків, вони традиційно затримують людей. Станом на 14 годину за Києвом, йшлося щонайменше про 19-х людей.

У білоруських телеграм-каналах виклали запис переговорів правоохоронців по раціях. З них зрозуміло, що наказано затримувати насамперед тих, хто має біло-червоно-білу символіку і веде фото та відеозйомку, пише Reformation. Жінок при цьому наказують поки що не зачіпати.

У мікрорайонах Схід та Уруччя особливо багато силовиків, вони прочісують двори у пошуках демонстрантів.

Також у соцмережах оприлюднили відео нападу невідомих на активіста у Мінську. Вони випитують, скільки йому років, хапають за руки та шию.

Окрім того, в одному з дворів столиці очевидці сфотографували силовиків зі зброєю в руках.

Також відомо, що силовики розігнали людей у Лебяжему та житловому комплексі «Маяк Мінська». Крім того, кілька автобусів з ОМОНом приїхали на вулицю Чечота, де починала формуватися колона жителів Брилевичів. Люди розбіглися по дворах, але є й затримані.

Джерело: 24 канал

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень