Марс пропонують бомбити ядерними боєголовками

Це буцімто має зробити планету придатною для життя людини

Таку ідею в ефірі одного з американських телеканалів висловив голова компаній SpaceX і Tesla Motors Ілон Маск, передає Еспресо.TV з посиланням на Bloomberg.

Бізнесмен назвав Червону планету негостинною, а її тераформування (зміна клімату до придатних для життя умов) запропонував почати зі створення парникового ефекту шляхом нагрівання атмосфери Марса.

Зробити планету схожою на Землю, за словами Ілона Маска, можна набагато швидше за допомогою вибухів термоядерної зброї над її полюсами. Ведучий телешоу Стівен Кольбер, що є власником Model S, після цього назвав главу компаній SpaceX і Tesla Motors лиходієм і похвалив його за оптимізм щодо освоєння Марса.

«Я думаю, найголовніше, що ми повинні вирішити в цьому столітті – проблема стійкої енергетики», – додав Ілон Маск.

Ілону Маску належать компанії SpaceX, яка спеціалізується на виробництві ракет і космічних кораблів, PayPal (електронні платежі), Tesla Motors, що випускає електромобілі, в тому числі Model S, Hyperloop Transportation Technologies (проект вакуумного потяга, що переміщається з надзвуковою швидкістю).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень