Мами Рівного скаржаться на водіїв і погрожують «запашними гостинцями» (ФОТО)

Бо через таких водіїв вимушені ризикувати своїм життям і життям дітей

На водіїв мами Рівного скаржаться у Фейсбуці і викладають фото авто, які припаркувалися так, що з дитячим візочком неможливо проїхати по тротуару:

Oksana Tkachuk Инициатор дискуссий · 3 год

Шановні водії, ви, коли ставите так машину, то думайте про інших! Бо з візочком пройти не можливо! Якщо ви не знаєте, то є відведені місця для стоянок і є тротуар, де повинні ходити люди, а не ризикувати життям, обходячи автотранспорт.

Елена Таирова Ми також з доцею їздимо каляскою... і скажу чесно...не раз вже хотілось...по капоту з,їздити цеглиною....Вони ж думають,мабуть,що їм ноги вишатаються з одного місця...як стане десь дальше...

Олічка Суконнік Треба викликати поліцію. Є правило про парковку, немає 2 м для пішоходів- штраф, так їх треба вчити!

Татьяна Раевская Поліція не допоможе, тому що без власника нічого не зроблять. І з досвіду скажу, визивала, приїжали, сказали ждати ми його тут не будемо, а без нього нічого не зробимо. Якось так.

Liza Biloshchuk Патруль викликаю у такому випадку. Це безкоштовно. Коли моя дитина була у візочку, а це дев'ять років тому, ми таким хитрожопим керманичам інколи лишали ''запашний гостинчик''. Так водій точно знав, кому заважало його авто) Я жахлива матера, так)

Oksana Veremchuk

Наташа Кретова Патрульная полиция такие ситуации не видит ВЗАГАЛІ!!! ПОЕЗЖАЮТ МИМО ПО ДЕСЯТЬ РАЗ - НОЛЬ РЕАКЦИИ!!!

Світлана Суворова надо осторожней парковаться. У меня в кармане может оказаться огромный гвоздь.... и я нечаянно могу задеть им заднюю дверь автомобиля.... и переднюю тоже.... упс....

Оксана Кононенко Берете камінюку велику і охайно кладете на машину

Наталія Васільева Троба було колесо пробить - хай би знав

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень