Малолітнього рівнянина прив’язали до стовпа. Відомо, як покарали продавця

Обоє учасників цієї історії шкодують про вчинене

Про крадіжку із мінімаркету на вулиці Київській у Рівному до поліції повідомили сьогодні близько 16 години. Відео про це одразу опублікували у соцмережах: хлопець був примотаний до стовпа.

- Ювенальні поліцейські з’ясували, що 13-річний рівнянин у мінімаркеті взяв із полиці безалкогольний напій місткістю 0,33 л, поклав до кишені та вже поспішив до виходу.

 

Однак, його зупинив працівник торгового закладу: крадений напій він забрав, а підлітка на вулиці скотчем примотав до стовпа, де він пробув орієнтовно хвилин 15-20.

 

Малолітній зізнався у крадіжці. Шкодував про вчинене і 27-річний працівник маркету.

 

Слідчі розпочали досудове розслідування за статтею 146 КК України, - повідомляють у Нацполіції Рівненщини.

Зазначимо, що на цю новину, що миттю поширилась у соцмережах, відреагував начальник патрульної поліції Рівненської області Сергій Мерчук. Правоохоронець, зокрема, опублікував відео із вибаченнями продавця.  

Правоохоронці закликають громадян не вчиняти самостійно будь-яких дій щодо осіб, які вчинили правопорушення! Варто одразу повідомити про подію до поліції. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень