Мали вирізати апендицит, а виявили «місиво»: на полігоні капітан побив прикордонника (ФОТО)

У 30-річного воїна стався крововилив

Військового зі Львова жорстоко побили на полігоні.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook сестра потерпілого Марта.

— Сьогодні мало не загинув мій брат – солдат Матвіїшин Назар.

 

Його побив капітан Зозульчак Іван.

 

Це не поодинокий випадок, побиття відбувається постійно, для профілактики, – написала вона в соцмережі.

За словами сестри, брат пішов добровольцем на службу після початку війни. Його побили на полігоні у Сокальському районі наступного дня після того, як він повернувся з фронту. Марта Матвіїшин розповіла, що капітан побив солдата під час конфлікту, коли той вийшов із намету в туалет.

Військовослужбовця Назара Матвіїшина госпіталізували до Львівського військового шпиталю з діагнозом гострий апендицит, проте під час операції лікарі виявили сильні ушкодження внутрішніх органів – закриту травму черевної порожнини та закритий розрив печінки.

Що кажуть правоохоронці:

У Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Західного регіону заявили, що за фактом побиття військовослужбовця розпочали кримінальне провадження. Речниця військової прокуратури Юлія Шевченко повідомила, що попередня правова кваліфікація справи – «Перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень».

Розслідуванням справи займається ДБР за процесуального керівництва військової прокуратури. Наразі слідчі встановлюють всі обставини інциденту. Якщо провина Зазульчака буде доведена, то йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень