Епопея з побиттям солдата у Житомирі: рядовий Богдан заявив, що це був «жарт» (ВІДЕО)

І просить «не гнобити» лейтенанта

Гучна історія з побиттям ногами солдата лейтенантом Віктором Вітусевичем у Житомирській області отримала дивне продовження. Побитий хлопець заявив, що його ніхто не бив, це нібито був «жарт».

Відповідне відео опублікував «ЄвроМайдан».

ЩО Ж СТАЛОСЯ?

Хлопець, якого звуть Богдан, просить не писати негативних коментарів на адресу молодшого лейтенанта Віктора Вітусевича. Він заявляє, що його ніхто не бив - командир нібито показував на ньому бойовий прийом.

- Я солдат 190-го навчального центру, Богдан, хочу попросити, щоб ніхто не утискував Віктора Вітусевича, це був жарт.

 

Він просто показував на мені силовий прийом, ніхто не бив мене, ніхто не знущався. Будь ласка, не утискуйте його, – сказав солдат.

Однак до ситуації виникає багато запитань. Адже після побиття солдата лейтенант Віктор Вітусевич виклав власне звернення, в якому визнав свою вину. І пояснив, що вчинив так, тому що в армії не повинно бути алкоголю.

Ось що він тоді сказав:

- Я буду з вами чесний. Я був не правий і готовий понести покарання, на яке заслуговую. Але хочу сказати: алкоголь в армії - це неприпустимо, це смерть на фронті, це ризик для життя в усьому підрозділі.

 

Це неприпустимо і це потрібно суворо забороняти. Я буду відповідати за свої дії, сумнівів у цьому немає, - сказав Вітусевич.

Хто з чоловіків каже правду - має з'ясувати ДБР. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень