Мальдівський батальйон – Нардепа «Слуги народу», який відповідає за нацбезпеку, помітили на курорті, де номер за ніч коштує 100 000 грн мінімум (ФОТО)

«У нього троє неповнолітніх дітей, так що має право» (с)

Черговий зашквар періоду Війни. Заступник голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, нардеп партії «Слуга Народу», 48-річний Юрій Арістов вирішив під час війни відпочити на Мальдівах.

Начебто, в середині липня його помітили у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives, що знаходиться на приватному острові Ітхаафуші, Мальдіви.

Хоча, найпевніше, інформацію для українських ЗМІ злили іноземні спецслужби.

До обрання у Верховну Раду Арістов був бізнес-партнером Володимира Зеленського у бізнесі з продажу риби та морепродуктів, зазначає «Слідство.Інфо»

Як тепер повідомляється,

Журналісти «Слідство.Інфо» зателефонували за номером вказаного мальдівського готелю.

 

Працівники курорту підтвердили, що Арістов справді був їхнім гостем, але уже виселився.

За даними сайту Waldorf Astoria Maldives — 5-зірковий курорт, розташований «серед білих пісків та кришталево блакитних вод» на найбільшому острові Мальдів. Курорт нараховує 119 вілл для «унікального та незабутнього відпочинку».

Вартість проживання на двох за одну ніч у цьому мальдівському готелі, відповідно до цін на сервісі Booking.com, варіюється від 100 тисяч гривень за віллу на пляжі з басейном і двоспальним ліжком та до 323 тисяч гривень за віллу з двома спальнями та басейном.

 

Також у готелі є позиція за понад мільйон гривень за одну ніч — з трьома спальними кімнатами, басейнами та доступом до пляжу.

 

У якій саме віллі відпочивав народний депутат з України — невідомо.

З іншого боку... Арістов має трьох неповнолітніх дітей, тож має законне право подорожувати світом, а з іншого боку, днями повідомлялося, що

Мальдіви вийшли на друге місце після Китаю за обсягами постачання напівпровідників до Росії. Про це пише Nikkei Asia.

 

Невелика острівна держава в Південній Азії, відома розкішним курортним відпочинком, за час після початку повномасштабної війни в Україні стала великим торговим партнером країни-агресора.

 

За цей період через Мальдіви до Росії було доставлено близько 400 000 напівпровідників на $53,6 млн.

Таким чином, острівна держава виявилася другим постачальником напівпровідників до Росії після Китаю з урахуванням Гонконгу, хоча роком раніше практично не постачала цю продукцію.

Це особливо дивно, тому що ринку напівпровідників на Мальдівах взагалі не існує, цитує Nikkei Asia старшого директора-консультанта компанії Omdia Акіра Мінамікава. 

Можливо, Арістов мав на Мальдівах якусь секретну місію, а не просто ніжився на сонці?

Хоча видно, що ні, бо Юрій Арістов уже написав заяву про складання мандату депутата ВРУ:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень