Макіяж, який рятує життя: у Рівному збирають кошти для 6-річної Анюти (ВІДЕО)

У дівчинки гострий лімфобластний лейкоз

У Рівному збирають кошти для онкохворої дівчинки, роблячи макіяж. Благодійну акцію організували в одному з рівненських салонів краси. Роблять макіяж візажисти, які пройшли курс навчання у Рівненському центрі зайнятості.

Про це повідомляє Радіо ТРЕК з посиланням на Суспільне.

Міла Малець пройшла курс макіяжу у центрі зайнятості. Нині робить макіяж жінкам, аби зібрати кошти на лікування 6-річної Анни Джус з Корця.

Зазвичай – це денний макіяж. Все-таки ми початківці, але є люди, які зверталися, які робили макіяж навіть на весілля, – розповідає візажистка Міла Малець.

Потрапити на макіяж може будь-хто за попереднім записом. Так і зробила Ольга.

До нас прийшли дівчатка на проходження практики по макіяжу, і оскільки вони роблять це безкоштовно, ми з'єдналися з "Скарбницею Надії", з Мар'яною Ревою. Тепер ми можемо долучитися до збору грошей для Анюти, – каже власниця салону Оксана Власенко. 

Стартувала акція 16 березня. За цей час близько 20 людей скористалися можливістю зробити макіяж та пожертвувати кошти для Анни Джус. У дівчинки діагностували гострий лімфобластний лейкоз. Нині вона на стаціонарному лікуванні в обласній клінічній лікарні.

Вона проходить курси хімієтерапії. Почувається відносно краще, ніж було на початку лікування. Але попереду ще дуже довга дорога – це мінімум пів року, можливо і більше.

 

Точної суми ми не можемо сказати, яка потрібна протягом всього лікування, але станом на зараз вже для цієї дитини благодійний фонд допоміг на суму не менше 20 тисяч гривень, – розповідає керівниця БФ "Скарбниця Надії" Мар'яна Рева.

Триватиме акція до 4 квітня.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень