Магнітні бурі ще вщухають: у січні очікується 4-денний шторм

Протягом місяця Землю накриє ціла серія потужних метеоударів

Астрофізики назвали нові дати січневих магнітних бур.

Так, цього місяця очікується тривалий період високої сонячної активності. І вже незабаром на нас чекає шторм, який триватиме чотири доби поспіль.

Згідно з даними Лабораторії рентгенівської астрономії сонця ФІАН, середня по силі, але досить затяжна сонячна активність розпочнеться 17 січня. Триватиме ця магнітна буря до 20 числа.

 

Менш значні за силою коливання очікуються також 25 і 26 січня.

Цікаво, що вчені прогнозують у найближчому майбутньому посилення магнітних бур. Вся річ у тому, що Сонце увійшло у свій «25-й цикл», через що його активність почала зростати. Піку зірка досягне вже у 2025 році.

У дні особливої активності Сонця медики рекомендують дотримуватися режиму сну, розумно чергувати навантаження та відпочинок, пити багато води й добре харчуватися, старатися не перевтомлюватися, постаратися не вживати алкоголь і менше палити.

Джерело: РБК-Україна

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень