Магніт неприємностей: знаки Зодіаку які притягують проблеми до інших людей

Енергія цих непересічних особистостей поширюється й на оточення

ОВНИ

Овни це справжній вихор енергії. Зі своєю бурхливою діяльністю вони нікому не дозволять залишитися у тіні. Їх жага до пригод і ризику можуть призвести до неконтрольованих наслідків. 

Овнам важливо навчитися контролювати себе і думати про наслідки наперед, аби позбавити непотрібних неприємностей хоча б найближчих. 

ЛЕВИ

Уся  проблема Левів у їх амбіціях. Вони мають бути у центрі уваги, провокують інших на суперництво, а самі цей «вогонь» гасити не збираються. 

Левам слід вчитися працювати в команді. Адже вони удають, що не мають стосунку до конфлікту, а люди через них можуть очі один одному повиймати. 

СКОРПІОНИ

Скорпіони обожнюють драму, їм важливо аби драма була скрізь і особливо в особистих стосунках. Вони провокують конфлікти, драматизують негаразди й звинувачують всіх навколо у всіх бідах світу. 

Скорпіонам слід вчитися приймати спокійні, виважені рішення. Не треба шукати винних скрізь, зазвичай проблема у ставленні самого Скорпіона до ситуації.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень