«Магія чисел». Загадуйте бажання, якщо бачите ці цифри на годиннику!

За словами нумерологів, вони несуть позитивну енергетику

Нумерологи вважають, що кожного дня настає «магічна» година. У цей час ви можете загадувати бажання, починати нові справи та планувати майбутнє.

Про це розповідає Gazeta.pl.

«Магічні» цифри - коли слід загадувати бажання? 

На думку нумерологів, деякі цифри несуть позитивну енергетику. Вони нібито можуть «заряджати» щастям. Тому вранці, коли ви подивитися на годинник, ви можете загадувати бажання, якщо побачити на циферблаті саме такі цифри.

- 9:00 - найкращий час доби. Якщо вам потрібно зайнятися важливими справами або прийняти важливе рішення, це буде найкращий час.

 

Еквівалент 9 ранку, тобто 9 вечора, також приносить щастя. Це час, коли ми найбільше розслабляємось після довгого дня та повільно готуємось до сну, - повідомляє видання.

І якщо зранку о 9:00 вам слід планувати свій день та думати про нові перемоги, то о 21:00 варто пригадати усе позитивне. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень