Магічна дата 24.04.2024: як загадати бажання, аби воно точно збулося?

Всесвіт цього дня сприятиме всім вашим намірам

У квітні є кілька дзеркальних дат і найпотужніша серед них – 24 квітня 2024 року.

Нумерологи приписують цій дзеркальній даті магічні і навіть містичні властивості, тому що вона збігається з повним Місяцем. Двійка символізує подвійність, гармонію, кохання, дружбу, дипломатію.

Цього дня слід будувати стосунки, відновлювати розірвані зв'язки та, звичайно ж, проводити час зі своїми близькими. Всесвіт цього дня сприятиме всім намірам.

 

Але тільки в тому випадку, якщо вони несуть позитивний розвиток і не порушують чужих кордонів.

Число 4 символізує практичність, чесність, організованість, відповідальність, мотивацію, пристрасть, надійність та внутрішню мудрість. Символіка четвірки означає здоровий глузд і надійність у діях.

Вона розвиває позитивний та оптимістичний настрій, тому що майбутнє може змінитися залежно від ваших думок та почуттів.

У дзеркальній даті 24.04.2024 є два нулі, які множать числа, біля яких знаходяться. Цифри 2 і 4 в комбінації складають число 24, що стоїть на початку та наприкінці дзеркальної дати. 24 символізує надійність та стійкість, а також нагадує про те, що важливо уникати конфліктів та шукати компроміси у різних ситуаціях.

У нумерології воно являє собою заклик до гнучкості та здатності знаходити спільну мову, прагнучи згоди та гармонії.

 

Що можна робити у дзеркальну дату?

Постарайтеся провести цей день в атмосфері добра та порозуміння з вашими близькими людьми. Спробуйте наново побудувати стосунки з тими, з ким ви давно посварилися чи випадково втратили зв'язок. Зробіть собі щось приємне - сходіть у спортзал, в кіно, на побачення, на косметичні процедури або в СПА.      

Що заборонено у дзеркальну дату? 

Цього дня не можна сперечатися чи вирішувати питання через конфлікти та приниження. Ваші слова, емоції та дії повернуться до вас як дзеркало, що відбивається на вас чи ваших близьких. Тому відмовтеся від депресії, ревнощів, гніву та інших почуттів, що вас руйнують.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень