М’яке, як булочки: ніжне яблучне печиво, яке коштує копійки (ФОТО)
Швидкий рецепт смакоти
У сезон яблук можна робити різні види здоби з таким ароматним і смачним фруктом. Печиво за цим рецептом виходить настільки ніжним, що просто тане в роті. Все просто та швидко.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- яйця – 3 шт.;
- масло вершкове та цукор – по 100 г;
- розпушувач – 1.5 ч.л;
- сіль дрібка, ваніль – на смак;
- борошно – 300 г;
- яблука – 500 г;
- родзинки – 100 г.
Всі продукти повинні бути кімнатної температури.
Змішуємо яйця із сіллю та збиваємо міксером до пишності.
Частинами вводимо цукор і збиваємо до густої та білої маси близько 5 хвилин.
Всипаємо ваніль, додаємо розм’якшене вершкове масло, збиваємо до однорідності.
Борошно просіюємо і змішуємо з розпушувачем.
Всипаємо частинами борошно і вимішуємо лопаткою.
Маса буде липкою, густою, але якщо вона дуже розтікається і не тримає форму, додайте трохи борошна, але не пересипайте, щоб печиво не стало жорстким.
Яблука ріжемо кубиком і змішуємо з тістом. Додайте сухофрукти.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо порційно тісто по столовій ложці.
Випікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин, але перевіряйте готовність зубочисткою.
Остуджуємо і посипаємо цукровою пудрою.
Смачного!
Джерело: skarbnychka-retseptiv
Радіо Трек: НОВИНИ