Людина не хоче з вами спілкуватися: Лише одна фраза розповість про це

Популярна відмовка

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Є дуже популярна відмовка у спілкуванні та стосунках, за якою можна визначити, що людина насправді не хоче з нами спілкуватися.

Ця відмовка у різних варіаціях звучить приблизно так: «Я зайнятий, давай якось в інший раз». Чим частіше лунає ця фраза, тим менше людина відчуває бажання поділитися з нами своїм часом, емоціями, думками та діями.

Річ у тім, що, насправді люди не можуть бути завжди настільки зайнятими, аби не знайти можливість приділити увагу людині, до якої ми відчуваємо симпатію або інші позитивні почуття.

Якщо, наприклад, людина може випадково забути привітати з днем народження, відповісти на повідомлення або спізнитися на зустріч через свою неорганізованість, то принципова постійна зайнятість напряму стосується небажання спілкуватися.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень