Люди з «чорним поглядом»: знаки Зодіаку, які можуть зурочити

Таким людям своїми здобутками не похизуєшся. Хіба один раз… бо більше не буде чим

Дуже часто нас попереджають бути обережнішими й не розповідати людям зайвого, аби ті не зурочили. Найчастіше ми не звертаємо на це уваги, а даремно ????

Астрологи виокремлюють цілих 5 знаків Зодіаку, яким краще не розповідати про свої плани та здобутки, бо в «недобру хвилину» ті можуть накликати на Вас біду.

Телець

Представники цього знака мають не лише «нищівний» погляд, а й думки. Звісно ж, у більшій небезпеці опиняються ті, хто доставив Тельцю будь-які незручності або образив його. Тоді Телець направить усі свої сили на те, аби цій людині усе повернулося у стократ.

Близнята

Їхні здібності – не гірші у цьому плані. Щойно Ви скажете чи зробите щось, що йому не до вподоби, чекати милосердя від долі не варто.

У сварках із Близнятами будьте обережними у висловлюваннях і постарайтеся все закінчити на добрій ноті, аби не накликати на себе біду.

Діва

Самозакохані Діви терпіти не можуть, коли поруч із ними є хтось успішніший. Вони зроблять все, аби зіпсувати людині настрій і вселити упевненість, що вона ні на що не здатна. У підсумку - удача дійсно залишає самопроголошених ворогів Діви.

Скорпіон

Із представниками цього знака краще не жартувати. Ніколи. Взагалі.

Адже хто-хто, а вони володіють здатністю пристріту. І наслідки можуть бути страшними - від дрібних неприємностей до серйозної хвороби.

Козоріг

Представники цього знака за своєю природою кар'єристи, тож якщо у них щось не виходить, особливо з чиєїсь вини – пиши пропало. Вони не потерплять, якщо хтось вирветься уперед, і зроблять усе можливе, щоб їх зупинити – усіма доступними способами.

Втім, сприймати все це надто буквально не варто – усі ми можемо наробити лиха, тримаючи в голові недобрі думки ????

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень