Людей на обсервації у Рівненській області побільшало. Трішки

Зовсім трішки

Минулого тижня на обсервацію на Рівненщині погодилися 14 осіб. Цього тижня таких уже 15, розповідає перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін:

Пройти обсервацію на Рівненщині погодилися 15 осіб. 12 з них уже пройшли і перебувають удома. У Рівному перебували дві особи, у Здолбунівському районі – чотири особи, а також у Рокитнівському – 6 осіб. Ще дві особи будуть до 28 травня у Здолбунові на обсервації у готелі. Також ще одна особа поселена у Вараський міський центр комплексної реабілітації.

Також Подолін додав, що гроші за обсервацію з місцевих бюджетів поки що не відшкодовували. Нагадаємо, що держава може відшкодувати перебування в обсервації на суму не більше 600 грн.

Водночас, вартість перебування бюджет області бере на себе, каже чиновник:  

Ті розрахунки, які ми отримали попередньо від керівників закладів, корелюються від 200-250 грн за добу. Додамо, що на Рівненщині для обсервації визначили 21 заклад. Усього на Рівненщині може поміститися в них понад 1300 осіб.

З тисяч людей, які прибули в область, ізолюватися погодилися одиниці.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень