Неземне кохання чи стосунки без права на помилку: Наскільки вірна ви людина

2-хвилинний тест

Тест-ілюзія працює на підсвідомості. Якщо ви будете чесними, то він «розкаже», наскільки вірна ви людина.

Погляньте на картинку. Що ви побачили на ній у першу чергу?

Дерево

Вірність — це ваша найсильніша сторона. Ви ніколи не залишите людину в біді та не будете розривати стосунки через дрібниці.  Навіть якщо дружба або стосунки з людиною вас обтяжують, ви не завжди знаходите в собі сили закінчити їх.

Настільки високе почуття вірності до людей може принести як багато хорошого, так і поганого у ваше життя.

Птахи

Ви цінуєте вірність у стосунках. Також вам не чужа «любов до гробу». Якщо ви закохуєтеся, то кожен раз — це немов на все життя і зрад у вашому житті місцю немає. Ось тільки сама любов мінлива, і ситуації у житті можуть бути різними.

Хижі

Слабкою рисою вашого характеру є мінливість, через яку ви страждаєте. Якщо друга половинка робить щось інакше чи наперекір, то ви не намагаєтеся знайти причину, обговорити, розв’язувати проблему, що склалася. Ви відразу втрачаєте інтерес до людини та відразу ж шукаєте їй заміну.

Слон

Ви знаєте, що таке зрада, адже колись опустилися до цього. Та тепер ви знаєте наскільки це огидно і неприємно. Навіть якщо правда так і не стала відома, вам відомий сам факт зради, який все одно роз’їдає вас зсередини. Тому ви ніколи такого не повторите.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень