Листопад буде із заморозками та мокрим снігом: прогнози народних синоптиків

Який прогноз на листопад підготували Укргідрометцентр і народні синоптики.

Синоптики попереджають, що погода в листопаді 2018 року буде холодною. 

Вже до кінця жовтня, на День всіх святих, нас чекає похолодання. Така погодна тенденція збережеться і на початку листопада. Прогнозована температура повітря опуститься до +3...+5 градусів за шкалою Цельсія вночі; і +9...+10ºС, вдень.

В кінці жовтня Укргідрометцентр прогнозує перші заморозки та опади у вигляді мокрого снігу. 

З середини листопада стовпчики термометрів опустяться до 4-8 градусів вище нуля вдень. Можливі опади у вигляді мокрого снігу. Хоча в цілому листопад буде не надто дощовим.

Останній тиждень місяця, за прогнозами, буде найхолоднішим. Вдень термометри показуватимуть 3-4 градуси тепла, а ночами можливе зниження температури до -1 градуса.

За прогнозом народного синоптика Леоніда Горбаля, сніг може випасти вже в перших числах листопада. Погода коливатиметься від потеплінь до різкого зниження температури, з дощами і снігом.

Грудень буде теплішим, ніж листопад, прогнозує Горбаль. Початок зими буде дощовим, з плюсовою температурою майже у всіх областях України.

Народний синоптик із Волині Володимир Деркач прогнозує, що на початку першої декади листопада триватимуть погожі дні, а далі прийде похолодання.

Друга декада теж буде прохолодна, лише на початку очікуємо кілька світлих днів, а далі така ж некомфортна погода: вночі — ​морозець, а інколи опади у вигляді снігу, вітряно (ледь не справжня зима). Останній відрізок листопада на початку буде трішки теплішим, а далі знову — ​похолодання.

За матеріалами Інтернет-видань

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень