Луна війни. На Рівненщині знешкоджували артснаряди (ВІДЕО)

У Шубкові селянин знайшов вибухівку часів Другої світової війни. Місце небезпечної знахідки взяли під охорону. Ось зокрема що повідомляє ГУ ДСНС України у Рівненській області:

7 червня близько 17-ї години в с. Шубків Рівненського району на галявині поруч з водоймою місцевим мешканцем було виявлено предмети, зовні схожі на боєприпаси. Чоловік відразу повідомив про небезпечну знахідку правоохоронців та Службу порятунку «101».

Співробітники Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС, які оперативно прибули на місце події, з’ясували, що знайденими предметами є два артилерійські снаряди калібром 122 мм часів Другої світової війни. Працівники поліції відразу взяли небезпечну територію під охорону.

Наступного дня на місце події прибула група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону ГУ ДСНС у Рівненській області. Рятувальники ретельно обстежили навколишню територію та додатково виявили ще три аналогічні боєприпаси.

Після цього всі 5 артснарядів було вивезено у спеціально відведене безпечне місце та успішно знешкоджено.

Відео із місця знахідки боєприпасів у Шубкові:

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень