Літургії у Facebook: на Рівненщині проводитимуть онлайн-трансляції богослужінь

В період карантину

Через  небезпеку поширення коронавірусу священники Рівненської області тимчасово змінять формат спілкування зі своїми парафіянами.

Третина громад Рівненщини вже перейшла в онлайн. Серед поширених форм – це онлайн-трансляція на YouTube-каналі, у Facebook та на телеканалах.

Заступник голови ОДА Ігор Тимошенко відзначив, що в режим онлайн варто переходити й іншим громадам. Адже людям потрібна безпека.

До слова, раніше президент Володимир Зеленський закликав глав церков усіх конфесій проводити богослужіння без присутності вірян, аби не створювати скупчення людей і тим самим не сприяти поширенню коронавірусу.

Також глава держави вкотре закликав громадян залишатися вдома й не виходити на вулицю без зайвої потреби. Оскільки найважливішим є мінімізувати поширення вірусу.

За повідомленням пресслужби Рівненської ОДА

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень