Ліси на Рівненщині всихають. Фахівці радяться, що робити

Провели чергову нараду

Ліси на Рівненщині продовжують масово всихати.

Пошуки методів боротьби зі шкідниками та хворобами соснового лісу, відновлення зрубів стійкими деревостанами – питання, які перебувають на постійному контролі в керівництва обласного управління мисливського та лісового господарства, пише прес-служба установи.

Цьому присвятили чергову обласну нараду під головуванням першого заступника начальника облуправління Михайла Прокопчука за участю головних лісничих підпорядкованих підприємств та кандидата сільськогосподарських наук Василя Бородавка.

Вони обговорили напрями проведення науково-дослідних робіт на підприємствах Рівненського ОУЛМГ у 2019 році.

Уже кілька років поспіль лісогосподарські підприємства спільно науковцями вивчають питання всихання соснових насаджень і використовують їхні рекомендації щодо подальшого лісовідновлення, на ділянках, де проводилися санітарні заходи.

На сьогодні площа соснових насаджень, що всихають, в області становить понад 12 тис. га і ця цифра помітно зросла за останні чотири роки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: Ліс
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень