Ліс з Рівненщини не вивозять. Він формує додану вартість, – ОДА

За 9 місяців в області заготовили понад мільйон кубів

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Експорт меблів з Рівненщини зріс на понад 60% порівняно з попереднім роком. Саме деревообробна і меблева промисловість становить майже половину питомої ваги в структурі експорту з нашої області, повідомляє Рівненська ОДА.

Загальний ресурсний потенціал нашого краю складає 113 млн кубів деревини. За 9 місяців лісогосподарські підприємства заготовили понад мільйон кубів лісу.

Значний обсяг сировини купують саме підприємства нашої області, говорить заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко:

Заступник голови РОДА Ігор Тимошенко
Заступник голови РОДА Ігор Тимошенко

— Більше 40% закуповують підприємства деревообробної та меблевої галузі області. Ми бачимо по всіх показниках зростання.

 

Тобто, деревина, як правило, здебільшого залишається тут, на території Рівненської області, переробляється і формує додану вартість на наших меблевих підприємствах.

Вся деревина продається через аукціони, запевняють обласні чиновники, зазначаючи, що продаж продукції деревообробної галузі за 7 місяців поточного року теж зріс – майже на половину.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень