На Рівненщині створюватимуть дизайнерські меблі

В області запускають відразу два масштабних інвестиційних проєкти

Фото ілюстративне

Меблевий кластер, який створюють на Рівненщині - це спільна ініціатива керівництва Рівненської ОДА та Української асоціації меблевиків.

Він дасть нові робочі місця і більше надходжень до місцевих бюджетів. Крім того, зробить регіон привабливішим для інвесторів, а продукцію – більш конкурентоспроможною.

Цей проєкт охоплює деревообробну, меблеву і швейну промисловість, а ще - сфери дизайну та логістики, що даватиме можливість виготовляти і просувати в регіоні та за його межами продукцію з високою доданою вартістю, розповів заступник голови ОДА Сергій Подолін.

Першим кроком для створення рівненського меблевого кластера стало проведення ще наприкінці 2019 року стратегічної сесії для потенційних учасників кластеру.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль

Нині ж в області починають реалізовувати відразу два масштабних інвестиційних проєкти - із виробництва деревостружкових плит і дизайнерських меблів.

Створення меблевого кластера сприятиме збільшенню кількості робочих місць.

Нарощується і якість підготовки кадрів у профтехучилищах, відкриваються нові напрямки.

Наше завдання – сприяти створенню нових робочих місць та продукції з доданою вартістю, адже це –  додаткові надходження до обласного та місцевих бюджетів, наголошують в облдержадміністрації.

Очільник ОДА Віталій Коваль сподівається, що створення меблевого кластера допоможе повернути багатьох заробітчан в Україну, адже вони зможуть отримувати достойну заробітну плату тут – на Рівненщині.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень