Ліс на Схід везуть з Рівненщини та Волині (ФОТО/ВІДЕО)

Для потреб ЗСУ

Ліс на фронт везуть з Рівненщини та Волині. У Бущанському лісництві, що в Дубенському районі на Рівненщині, для потреб військових зрізають 80-річні сосни, які буди посаджені після Другої світової війни.

Деревину розрізають на 4-метрові колоди. Адже саме такий розмір просять військові.

 

Замовляють вони і конкретний діаметр деревини. Тонші – для будівництва бліндажів, товщі – для фортифікаційних укріплень.

Близько 200 кубометрів лісу в місяць, а це 2-3 вагони, відправляють на Схід за замовленням Міноборони з Бущанського лісництва. А загалом з початку війни лісівники двох областей відправили на передову майже 36 тисяч кубометрів лісу загалом на 65 млн грн.

Але рубати більше лісу через це, кажуть у Бущанському лісництві, не стали. Адже нині на фронт іде та деревина, яку раніше відправляли на експорт. 

Джерело: Інтер

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень