Лікаря з рівненської МСЕК та військового – судитимуть

Весною обох піймали під час передачі грошей

На Хмельниччині судитимуть лікаря та колишнього військовослужбовця, які вимагали кошти за встановлення групи інвалідності, повідомляє прес-служба ДБР.

Слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому,

завершили досудове розслідування стосовно лікаря Рівненської міжрайонної спеціалізованої психоневрологічної медико-соціальної експертної комісії та колишнього військовослужбовця, підозрюваних в отриманні 6000 гривень неправомірної вигоди.

Досудовим розслідуванням встановлено, що за шість тисяч гривень лікар за посібництва колишнього військовослужбовця сприяв у прийнятті МСЕК рішення про встановлення іншому військовослужбовцю групи інвалідності. 

Потерпілому інвалідність була необхідна для виходу на пенсію.

Матеріали кримінального провадження скеровані до суду. Стосовно лікаря порушували справу за фактом одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави. Натомість військовослужбовця підозрюють у заволодінні чужим майном шляхом обману та у пособництві в одержанні особою неправомірної вигоди.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4




 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень