Більше інформації про затримання на хабарі лікаря МСЕК у Рівному (ФОТО)

З ним затримали і командира відділення військової частини

Вони взяли хабар в 11 тисяч гривень. Цю суму вилучили у них оперативники управління захисту економіки Рівненщини разом зі слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань міста Хмельницький.

З'ясувалося, що

двоє лікарів-невропатологів медико-соціальної експертної комісії та командир відділення військової частини організували схему з отримання хабарів і брали гроші за присвоєння груп інвалідності.

За фактом вимагання хабара військова прокуратура Рівненського гарнізону Західного регіону України відкрила кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та частиною 4 статті 426-1 (Перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень) Кримінального кодексу України.

За першою статтею затриманим загрожує позбавлення волі на 8-12 років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

За другою статтею - позбавення волі на 7-10 років.

Зараз вирішують питання щодо повідомлення правопорушникам про підозру.

За інформацією управління захисту економіки Рівненщини

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: ХабарМСЕК
Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень