Лікар інфікував ВІЛом засудженого на Рівненщині

Постраждалий звернувся в прокуратуру

Прокуратура Рівненської області розпочала кримінальне провадження за фактом зараження засудженого вірусом імунодефіциту. Так, Обласна прокуратура розслідує факт неналежного виконання медичним або іншим працівником своїх професійних обов’язків, що спричинило зараження особи вірусом імунодефіциту людини чи іншою невиліковною інфекційною хворобою.

Засуджений, який відбуває покарання в одній із установ Державної кримінально-виконавчої служби України в Рівненській області, особисто звернувся до керівника регіональної прокуратури Богдана Подубинського.

На цей час проводиться досудове розслідування з метою з’ясування всіх фактичних обставин вчинення кримінального правопорушення. Згідно із законом цей злочин карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень