У Рівному є ЛІКАР ВІД БОГА: йому дякують (ФОТО)

Він працює у центральній міській лікарні Рівного

Понад 700 вподобань, 60 позитивних відгуків і понад 130 поширень у Фейсбук отримало повідомлення з подякою завідувачу відділенням гнійної хірургії міської лікарні Рівного Ігорю Ігнацевичу (на фото вгорі):

Мирослава Опанасик · 10 грудня о 16:18 Безмежно дякую Ігорю Ігнацевичу – завідувачу відділенням гнійної хірургії міської лікарні Рівного за професійність, чуйність, велику відповідальність у ставленні до хворих.

 

Він лікував мого кума Василя Давидюка - чоловіка моєї подруги Світлана Давидюк. Лікування було тривалим, бо ситуація була непроста: два тижні після двох операцій не спадала температура. Але все вдалося завдяки правильним призначенням і ретельності у роботі Ігоря Ігнацевича.

 

До речі, цей лікар приходить у лікарню, щоб простежити стан хворих навіть у вихідні, провівши перед тим пізно ввечері складні операції. І він - не з тих медиків, які вимагають хабарі. І це в той час, коли кажуть, що кожна операція у нас коштує стільки, що простій людині нереально зібрати такі суми.

 

Тож хочу побажати цьому медику МІЦНОГО ЗДОРОВ'Я і такого ж ЛЮДЯНОГО СТАВЛЕННЯ від усіх, як з його сторони до хворих.

Це повідомлення сколихнуло соцмережу: інші мешканці Рівненщини сипали подяками на адресу цього лікаря. 

Anna Yuschuk Ігор Феоктістович, людина з великої літери. Береться за те, від чого відмовляються інші лікарі. Неодноразово дякувала йому за власне здоров'я. Такому лікарю - велике шанування і повага.

Анютка Шкуропинская Один з небагатьох Лікарів з великої літери! Лікар від Бога з золотими руками! 4 рази мене рятував просто так. Без рекомендацій, без блату, без грошей! І скільки людей до нього радила, нікому не відмовив! Я його просто обожнюю і довіряю тільки йому! Дай йому Бог здоров‘я міцного!

Ірина Рівне Мою маму він теж врятував, чудовий лікар і людина!

Larisa Bagry Це дійсно великий професіонал!

Наталя Наталочка Погоджуюся - це ЛІКАР з великої літери!!!!

Angel RV Приєднуюся до всіх вищезазначених добрих відгуків в адресу Ігора Феоктістовича. Дякую за допомогу моїй мамі. Лікар від Бога !!!!!

Мирослава Опанасик Отаким людям треба давати звання "Гордість міста" чи "Почесний громадянин".

Valentyna Kukharets Читаю, пані Мирославо, Ваш відгук, і підписуюсь під кожним словом... Безмежно вдячна Ігорю Феоктистовичу, який колись врятував життя моій свекрусі... Це людина, яка віддається сповна своій роботі і порятунку хворих, я зустріла його о 23-00 ще в коридорі лікарні... На моє здивування відповів, що багато прооперованих «не відпускають додому...» Я тоді також по дорозі додому думала, ось кому треба давати «Почесний громадянин міста» за врятовані людські життя і велику самопожертву... Низький уклін...

Наталка Бичковська Це лікар від Бога. І працює за покликом серця. Варто керівництву ці відгуки взяти до уваги.

Надія Воробйова Дацюк Лікар від Бога, золоті руки, невичерпні знання своєї справи! Дай Боже йому здоров'я на многії літа!!!

Dmitriy Olmert ПРиєднуюсь до обговорення і подяки: цей лікар - від Бога і дійсно професіонал своєї галузі. Хай Господь у 100 крат воздасть винагороду цьому чоловіку.

Oksana Velesyk Це ЛІКАР - ПРОФЕСІОНАЛ.

Оксана Кравець Цей лікар врятував життя моєї бабусі!

Julia Protcjuk Лікар - від Бога та людина з великим серцем!!!!!!!!!!!!!

Тетяна Смажна прекрасна, чуйна людина. Вдячна йому за бабусю та маму. Він справжній ЛІКАР. Вклоняюсь за професіоналізм та чуйне ставлення до людей.

Світлана Бондарець Лікар - від Бога.

Люда Купчик Колись у 1993році і мене врятував!!! Професіонал і добра людина, дякую і сьогодні і завжди !!!!!!

OlenKa Mayster Він дуже дуже класний!!! Коли я лежала у відділенні, повторював ту ж саму фразу: «Движения - это жизнь».

 Тетяна Васечко Лікар висококваліфікований+досвід. А серце- як сонце, а співає - як соловей, тільки грубше. Лікував тата, все добре!

Ирина Бондарь Лікар суперовий! Спас мене від люті чоловіка, якому невдало зробила укол! Тепер щодня мовчки згадую Феоктистовича дивлячись на симпатичний шрам м’яких тканин!

Тетяна Миколаївна Справді дуже порядний лікар, справжній професіонал своєї справи.

Софія Касянчук Хотілося б, аби всі ці відгуки передали йому особисто Центральна Міська Лікарня. Дякую йому вкотре за маму, яка вже 15 років поруч зі мною, а він досі допомагає і жодного разу не відмовив у консультації навіть по телефону, достеменно пам’ятаючи основну і дотичні хвороби. Йому не важливі визнання, він днює і ночує на роботі. Маючи достатній високопрофесійний досвід, він вдосконалюється постійно. А як людина – це приклад, передусім, для молодих лікарів, для нас усіх, бо людяність стає дефіцитною…. Дай Боже йому ще тисячі таких відгуків і здоров’я в кожному органі (з гумором у нього все теж на найвищому рівні)!!!!

Ирина Борецкая Колись в свій час і мені спас життя...Дуже велике дякую за все!!!!Він був у відпустці і теж приїхав і зробив операцію.

Іра Варжель Врятував мою донечку і маму. Найкращий, професійний, чуйний, серйозний і з гумором,на вищому рівні прооперує і підтримає порадою. Величезна подяка!!!!!

Надюша Фесюк Підпишусь під кожним словом, адже його професіоналізм та людяність врятували і моє життя 15 років тому. А його гуморний підхід до пацієнтів не дає впасти духом. Величезне Вам спасибі, лікарю. Нехай Господь благословить всі Ваші починання. Многая літа!!!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень