Лікар Комаровський назвав діагноз путіна

Доктор також пояснив, чому вважає главу країни-агресора «дитиною»

Відомий український доктор і блогер Євген Комаровський розповів про стан здоров'я президента країни-агресора Путіна і назвав його можливий діагноз.

Про це йдеться в його інтерв'ю "Обозревателю".

- Ви знаєте, я б хотів сказати, що там є елементи шизофренії, і я багато разів публічно говорив про те, що це класичне поєднання шизофренії та ї*анутості, що не дозволяє нам прогнозувати, що буде далі, - зазначив він.

За словами Комаровського, візуально по Путіну не видно, що він «остаточно збожеволів». 

- Ні, я вважаю, що всі психічні проблеми, які у нього є, індуковані оточенням, - додав він.

 

Це унікальність людини, яка в XXI столітті примудряється жити без доступу в інтернет, яка отримує інформацію від якихось людей, які кладуть йому на стіл папки. І ось цей «синдром папочок», синдром дефіциту інформації, я готовий підтвердити однозначно.
 
Ну, тому що величезна кількість речей, які Путін озвучує (це для всіх очевидно), знаходяться на протилежному полюсі логіки, здорового глузду і так далі. У нього величезний дефіцит інформації. Як дитина, яка замість того, щоб освоювати світ, дивиться про свинку Пепу, розумієте?
 
Життя свинки Пепи йому відоме, а життя сусідів – не відоме. Приблизно в такій ситуації перебуває Путін. Тобто він дитина для мене, - резюмував доктор.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень