Левандовські, який «топив» за Україну, відзначився несподіваним «проросійським» вчинком

Польський футболіст наразився на критику з боку українських уболівальників

Польський форвард каталонської «Барселони» Роберт Левандовський сфотографувався з російським тенісистом Данилом Медведєвим. Знамениті спортсмени відвідали Гран-прі Формули-1 в Іспанії та зробили спільний знімок біля боліда Ferrari.


Декілька тижнів тому Левандовський засудив вчинок футболістів «Барселони» Алехандро Бальде та Серхі Роберто, які записали для вболівальників з росії вітальне відео.

У вересні Андрій Шевченко подарував Левандовському капітанську пов'язку у кольорах прапора України, подякувавши поляку за його солідарність з українським народом.

Однак пізніше 34-річний лідер «Барси» заявив, що не одягатиме на матчі чемпіонату світу-2022 цю пов'язку. Роберт зазначив, що те, що він взяв її, мало виключно символічний характер.

Додамо, що від початку повномасштабної війни, яку росія розв'язала проти України, Левандовські активно підтримує Україну та допомагає у боротьбі із загарбниками.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень