Леся Нікітюк заговорила про всиновлення дитини (ВІДЕО)

Зізналась, що почувається самотньою

Успішна українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк почувається самотньою, тож не відкидає варіанту всиновлення дитини. Вона розповіла це у відвертому інтерв'ю "В гостях у Дмитра Гордона".

Людина може бути самотньою через те, що вона не така, як ті, хто оточує її. І мрії цих людей можуть здаватися дуже примітивними, – поділилася Леся.



Дівчина зізналася, що дуже хоче дітей. Вона хотіла б мати двох малюків, проте не відкидає варіант, який стосується всиновлення. 

Я знаю багатьох людей, які всиновили чи удочерили дитину. Для такого рішення потрібно мати величезне серце, адже це неймовірно важко. Я поважаю таких людей, дуже поважаю.

 

Одна справа говорити про Анджеліну Джолі, яка виховує прийомних дітей, маючи мільйонні контракти, а інша справа, коли на всиновлення наважуються прості люди, які просто не можуть мати своїх дітей, проте дуже хочуть цього, – розповіла Нікітюк.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень