На Рівненщині всиновлюють не лише малюків, а й підлітків

Діти-сироти виховуються у прийомних сім’ях і будинках сімейного типу

Сьогодні в Україні відзначають День усиновлення.

На Рівненщині – один з найвищих показників охоплення дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, сімейними формами виховання - майже 95%. Про це повідомляє служба у справах дітей Рівненської ОДА.

Від початку року в області всиновили 20 дітей, ще троє – чекають рішення суду. Відомо, що одну дитину всиновили іноземці, а загалом у прийомні сім’ї беруть не лише малюків, а й підлітків.

Також дітей всиновлюють цілими сімейними групами - нові родини цьогоріч знайшли по двоє рідних братів і сестер. Водночас 26 дітей-сиріт влаштували до прийомних родин і дитячих будинків сімейного типу. Ще понад сотню - до опікунів та піклувальників.

Загалом на сьогодні 111 дітей виховуються у 52 прийомних сім’ях області, 176 - у 27 дитячих будинках сімейного типу. Окрім того, під опікою та піклуванням в сімейному оточенні зростають 1309 дітей.

Детальну інформацію щодо всиновлення, опіки чи створення ДБСТ можна дізнатися у Службі дітей Рівненської ОДА: (0362) 695-199.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень