Легендарний Джон Сіна зніметься в супергеройському кіно

Кіностудія Marvel вирішила потішити глядачів вельми несподіваним зоряним камео у новому фільмі

Знаменитий американський рестлер Джон Сіна зіграє епізодичну роль в кіно коміксі «Тор: Рагнарек». Судячи з інформації на imdb.com, зірка WWE приєднався до касту і зіграє в «Тор: Рагнарек» самого себе - хоча поки незрозуміло, як саме сценаристи вписали рестлера в сюжет, адже дія «Тор: Рагнарек» розгортатиметься в Асгарді й інших світах, а не на Землі. Можливо, якась частина сцен все-таки буде відбуватися не в космосі.

В кіноіндустрії Джон Сіна - давно не новачок: так, в 2015 році він з'являвся в епізодах в комедіях «Сестри» та «Дівчина без комплексів» в ролі самого себе. З Marvel рестлер теж добре знайомий: він озвучував Халка у відеогрі Marvel Avengers Academy.

«Тор: Рагнарек» з'явиться в кінотеатрах в листопаді 2017 року. До своїх ролей знову повернуться Кріс Хемсворт, Марк Руффало, Том Хіддлстон, Ідріс Ельба та Ентоні Хопкінс, а компанію їм складуть «новачки» в кіновсесвіті Marvel - Кейт Бланшетт, Джефф Голдблюм і Карл Урбан.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень