На Рівненщині зніматимуть індійське кіно

Зйомки проходитимуть у знаменитому Тунелі Кохання

Сьогодні у Львові стартували зйомки першого індійського кінопроекту «Переможець», який знімається у незалежній Україні, пише Zaxid.net.

Львівська кінокомісія разом з представниками локальної кіноіндустрії організувала спеціальний локейшн-скаутинг тур (пошук місць, де відбуватимуться зйомки), після якого було вирішено провести зйомки музичної частини фільму саме у Львові. Знімальними майданчиками стануть: Шевченківський гай, Стрийський парк, Храм Святих мучеників Бориса і Гліба та парк «Боднарівка». Зйомки також відбуватимуться у Києві та Рівненській області – у знаменитому Тунелі Кохання.

Виробництво фільму розпочалось ще в березні цього року. Головні ролі виконають відомий індійський актор Сай Дхарама Тей Панья та акторка Ракул Пріт Каур. Режисером фільму є Гопічанд Малінемі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень