Легенда Голлівуду розлучається після 25 років шлюбу й заміняє дружину на... покійного собаку (ФОТО)

У Сталлоне це був третій і найдовший шлюб

Дружина Сильвестра Сталлоне, колишня фотомодель Дженніфер Флавін подала на розлучення після 25 років спільного життя. Як пише DailyMail, Флавін звинувачує актора в тому, що він приховав від неї спільно нажиті активи. У пари троє дітей - дочки Софія, Сістін та Скарлетт.

Для актора це був третій і найдовший шлюб. Він був одружений із Сашею Зак (з 1974 по 1985) та данською актрисою Бриджит Нільсен (з 1985 по 1987).

Сталлоне вже висловився з приводу свого третього розлучення:

Я люблю свою сім'ю, і ми мирно і приватно розв'язуємо свої особисті питання.

У травні Сталлоне, якому 76 років, і молодша на 22 роки Флавін відсвяткували срібне весілля. Пара обмінялася щемливими постами у соцмережах з нагоди свята. Втім, пізніше ці дописи зникли.

Вперше про те, що в зірковій родині не все гаразд, заговорили 10 серпня, коли Дженніфер опублікувала в інстаграмі фото з трьома дочками й підписала його так:

Ці дівчатка - ось мій пріоритет, ніщо інше не має значення. Четверо назавжди.

Сталлоне своєю чергою зафарбував тату з величезним портретом Дженніфер у себе на правому біцепсі – він замінив його на... зображення собаки.

Собака не простий – це бульмастиф Буткус, пес Сталлоне, який знімався з ним у франшизі «Роккі».

Жінки йдуть, собаки залишаються

Буткус з'явився в перших двох частинах «Роккі», однак не дожив до виходу третьої – пес помер від серцевого нападу в 1981 році у віці приблизно 12 років.

Роккі та Буткус

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень