Ледь пробився, бо головні ролі віддавали росіянам: одкровення зірки «Спіймати Кайдаша»

Тарас Цимбалюк пригадав, як у нас приймали акторів з росії

Після серіалу «Спіймати Кайдаша» Тарас Цимбалюк став чи не найпопулярнішим українським актором. Однак зірка зізнався, що ще кілька років тому у нас носили на руках не своїх, а російських артистів.

32-річний Тарас Цимбалюк знімається в кіно з 2011 року, до 2014 – і він цього не приховує – був під впливом усього російського. На початку кар'єри він часто стикався з комплексом меншовартості, коли російським акторам - усе, а українським – нічого.

Тарас Цимбалюк про ставлення до акторів з росії в Україні

Студентом він мріяв, що після університету поїде підкорювати Санкт-Петербург, бо там і в Москві «все крутиться, все на високому рівні».

Однак навіть в Україні ледь пробився, бо на головні ролі запрошували акторів з росії.

Цимбалюк пригадує:

– Коли я починав, я стояв у палатці пив чай у той час, коли актори з росії мали свій грим-вагончик з усім повноцінним кейтерингом.

 

Ми не повинні на своїй землі вважати топовими акторами цей весь непотріб, який не потрібен у Москві. У них тут гонорари у два рази вищі, ніж у нас.

Тарас Цимбалюк про російського актора Антона Батирєва, який підтримав російську агресію в Україні

Цимбалюк шкодує, що знімався з росіянами

Тарасу Цимбалюку соромно, що він ділив майданчик з російськими акторами, які зараз цинічно мовчать про війну та бомбардування України, в якій вони «паслися».

– Мій тато завжди казав, що росія – це величезне зло. Він історик, він усе це дуже глибоко сприймає. Коли почалося вторгнення, коли почалася штучна анексія Криму, у нашій сім'ї це на оголеному нерві сприймалося….

 

Ми звикли до цього всього. Навіть коли під Піккардійську Терцію на Майдані носили вбитих героїв, ми це все швидко забули і знімалися з російськими акторами.

Зірка закликає схаменутися й зрозуміти, що українці – це дуже крута глибока нація, і ми не повинні бути прикладним матеріалом для якоїсь недодержави, з якої весь світ сміється.

Джерело: showbiz.24tv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень