Квіти спричинили аншлаг і затори на Рівненщині та Волині (ФОТО)

Вся Волинь зібралася

Спекотний день сьогодні на фестивалі «Волинська Голландія 2021». Сотні охочих відвідати фестиваль спричинили кілометрові затори, пише «Рівне 1».

Локація під назвою «Волинська Голандія» розташована між селами Трілісці і Свидники. Людям, аби дістатися до місця, доводиться долати кілометрові затори, або ж лишати транспорт і обходити пішки.

Також світлини опублікував у групі «Рівне. Суспільний форум» фотограм під ніком Микита Ант: 

Сьогодні майже уся Волинь поїхала дивитись тюльпани... На ковельській трасі черга машин в обидві боки по два- три кілометри і ще кілометр до поля...Траса майже стоїть... З поля треба виїжджати більше години... Зате «впечатлєнія»... 

Точка призначення – це поле фермерського господарства на території Голобської громади. Воно стало відомою туристичною місцевістю. Щовесни сюди приїжджають з усією країни, аби насолодитися розмаїттям тюльпанів.

Фестиваль триватиме з 12 до 23 травня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень