«Квартал 95» переніс вихід мультфільму про бовдура, який очолив країну

Прем'єра перенесена на весну 2021 року

Перший повнометражний мультфільм від студії «Квартал 95» і Gulliver Films називається «Гуллівер повертається». Він мав вийти на екрани 24 грудня, однак тепер стало відомо, що прем’єру відклали до 29 квітня 2021 року. Продюсер Олег Ходачук пояснив, що це пов'язано з «нестабільними умовами».

Про сюжет мультфільму відомо таке:

Гуллівер отримує лист, в якому його просять про допомогу жителі Ліліпутії. Край занепав і без хорошого й мудрого велетня їм не обійтися. Трон зайняв неймовірний бовдур і кожен відчуває на собі важкі наслідки його дурості. Але чи буде Гуллівер самовіддано вирішувати справи своїх друзів, коли у самого не все гаразд? За словами творчої команди, мультфільм буде цікавий як дітям завдяки запаморочливим пригодам і гумору героїв, так і батькам завдяки актуальному соціальному і навіть політичного підтексту.

Презентація українського мультфільму відбулася в Берліні в рамках кінофестивалю Berlinale.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень