«Крижане серце 2» став найкасовішим мультфільмом в історії

Disney продовжує домінувати на ринку сімейного кіно

Як передає Variety, новий мультфільм від студії Disney «Крижане серце 2» офіційно визнаний найбільш касовою анімаційною картиною, яка коли-небудь виходила на екрани. 

Фільм зібрав у світовому прокаті $ 1,325 млрд, залишивши позаду оригінальне «Крижане серце» ($ 1,281 млрд) і «Суперсімейку 2» ($ 1,243 млрд).

Цікаво, що торішній «Король Лев», який заробив касу в розмірі $ 1,65 млрд, позиціонується Disney як ігровий фільм, попри те, що він цілком створений за допомогою комп'ютерної графіки.

Втім, «Крижане серце 2» в будь-якому випадку увійшло до трійки найуспішніших фільмів Disney, поступившись тільки стрічці «Месники: Фінал» ($ 2,79 млрд) і вже згаданому «Королю Леву». У США «Крижане серце 2» зібрало $ 449 млн, залишаючись лідером прокату протягом семи тижнів поспіль. 

За кордоном фільм Кріса Бака і Дженніфер Лі на цей момент отримав $ 874,5 млн, при цьому найбільшою популярністю картина користується в Китаї, Японії, Кореї і Великій Британії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень