Disney перезніме «Самого вдома»

Та кілька інших своїх хітів

В листопаді Disney запустить свій власний стрімінговий сервіс, за допомогою якого глядачі зможуть побачити не тільки нові проєкти, а й кілька «переосмислень» своїх хітів, серед яких і фільм «Сам удома».

Глава Disney Боб Айгер офіційно підтвердив, що кілька класичних фільмів студії будуть перезапущені, щоб нове покоління глядачів могло долучитися до класики. Крім різдвяного фільму Кріса Коламбуса, осучаснені рімейки отримають «Ніч у музеї», «Щоденник слабака» і «Гуртом дешевше».

Крім того, Disney збирається продовжити франшизу «Планета мавп» і використовувати інші проєкти студії Fox.

За даними західних видань, до кінця першого року роботи на потоковому сервісі студії буде більше тисячі телевізійних епізодів і чотири сотні різних повнометражних картин: фільми та серіали Marvel, «Зоряні війни», «Сімпсони» та багато іншого.

Щодо переосмислення стрічки «Сам удома», то творці, за чутками, збираються просто перевернути сюжет. Тепер замість маленького хлопчика, що захищає свій будинок від двох злодіїв, в центрі історії виявиться подружня пара, яка буде воювати з хлопчиком-злодієм. Ролі чоловіка і дружини можуть виконати Мелісса Маккарті та Вілл Фарелл, але ця інформація поки не підтверджена.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень