У Рівному покажуть «Землю»

В рамках «Тижня австрійського кіно»

У неділю, 2 червня, о 14.30 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська, 18) в рамках «Тижня австрійського кіно» відбудеться перегляд документального фільму «Земля» (2019) від титулованого режисера Ніколауса Гейрхальтера.

Стрічка отримала приз християнського журі в програмі «Погляд» на Берлінському кінофестивалі.

Ми ходимо по ній щодня. Ми оремо її, копаємо і буримо. Ми наносимо її на карту та вимірюємо. Ми малюємо на ній кордони і уявляємо, що вона належить нам. Ми живемо тим, що вона виробляє і ховаємо в ній мертвих. Якщо розглядати нашу планету як організм, то її кора – всього 40 км завтовшки – найбільш вразливий орган. Ніколаус Гейрхольтер досліджує відносини людства із земною корою, які сприймають її існування як належне і вона здається їм непорушною. У шахтах, вибоях і на великих будівельних майданчиках режисер спостерігає за людьми в їх невтомному прагненні оволодіти планетою.

Фільм демонструється мовою оригіналу субтитрами.

Рівненська обласна бібліотека для молоді організовує захід за сприяння Австрійського культурного форуму та кінодистрибуторської компанії «Артхауз Трафік».

На перегляд фільму запрошені читачі бібліотеки та всі бажаючі.

Вхід безкоштовний за наявності читацького квитка.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень