Курсик зустрівся у Рівному вже з третім міністром (ФОТО/ВІДЕО)

Цього разу спілкувався з Лілією Гриневич

Сьогодні з візитом до Рівного прибула міністр освіти України Лілія Гриневич. Тут вона відвідала заклади освіти, де поспілкувалася з вчителями та батьками учнів, які закінчили перший клас НУШ.

Також у Рівному міністр освіти зустрілась з рівненським журналістом Олександром Курсиком. Вони записали спільний ефір у Facebook.

Я почув безліч цікавих речей. Ми говорили про наших діток, школярів, про педагогів та їхню мотивацію. Основна ідея реформи полягає у тому, щоб ми перейшли від школи, де «напихають» дітей переважно теоретичними знаннями, до школи сучасного життя. Це не може бути авторитарний стиль, до якого звикла пострадянська школа: вчитель розказує, а діти мають відтворити почуте. Потрібні інші методики навчання, спілкування, аргументації й полеміки, - розповідає Олександр Курсик.

Відео з фейсбук-сторінки Олександра Курсика:

Нагадаємо, раніше Олександр Курсик проводив у Рівному такі ж ефіри з міністром юстиції Павлом Петренком та міністром культури Євгеном Нищуком.

За матеріалами «ЧаРівне»

Політична реклама

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень