Курка в шоколаді: оригінальний рецепт до новорічного столу
Страву можна подавати з булгуром чи рисом
Незвичайний шоколадний соус із часником, цедрою та корицею дуже вдало доповнить смак смаженого філе.
Інгредієнти:
- Апельсин – 1 штука;
- Часник – 1 зубчик;
- Чорний шоколад 70% – 100 г;
- Вершкове масло – 1 шматочок;
- Сіль – до смаку;
- Молотий чорний перець – до смаку;
- Подрібнений арахіс – до смаку;
- Мелена кориця – 1 щіпка;
- Куряче філе – 500 г.
Приготування:
Цедру апельсина натріть на дрібній тертці. Подрібніть часник через прес.
Поламайте шоколад. Розтопіть на водяній бані зі шматочком вершкового масла.
Додайте цедру, часник, сіль, перець, арахіс та корицю. Можна взяти солоний арахіс, тоді не потрібно додавати сіль окремо.
Курку натріть сіллю та перцем, обсмажте на сковороді. Поріжте поперек, щоб волокна краще розходилися та вбирали соус.
При подачі полийте курку шоколадним соусом.
Джерело: Новини Ю Інфо
Радіо Трек: НОВИНИ